Ik ben op zoek naar vervoer

Het kan zijn dat u door omstandigheden niet beschikt over eigen vervoer. Gemeente Buren beschikt over drie openbaar vervoer lijnen. Het openbaar vervoer biedt snelnetlijnen en regionetlijnen met de NS-stations in Tiel, Culemborg, Geldermalsen en Rhenen. Meer informatie vindt u op de gemeentelijke website. Voor het vervoer naar school in Culemborg rijdt vanaf Eck en Wiel lijn 641. Daarnaast kunt u gebruik maken van Versis. Dit is een aanvulling op het openbaar vervoer in het Rivierengebied. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte. U wordt opgehaald en afgezet waar u wilt. En dat zeven dagen per week, van 6.00 uur ’s morgens tot 1.00 uur ’s nachts. Reserveer via 088 655 77 50 of via de website van Versis. Bel wel minimaal een uur van tevoren, dan kan de centrale uw rit inplannen. Ook op de website van Welzijn Rivierstroom leest u meer informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden in onze gemeente. Ook voor specifieke individuele situaties kunt u contact opnemen met de medewerker van Welzijn Rivierstroom. Wellicht kunnen zij uw vervoersvraag aan iemand koppelen.

Wilt u reizen buiten de regio Rivierenland en kunt u geen gebruik maken van bijvoorbeeld trein of bus? Dan is Valys misschien een oplossing voor u.

Nog vragen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of ondersteuning nodig? Dan kun u bellen met ons op telefoonnummer 0344 680 670. U kunt uw vraag ook mailen. Gebruik hiervoor ons contactformulier.