Waar kan ik mensen ontmoeten

Op de website van Welzijn Rivierstroom vindt u meer informatie over (ontmoetings)activiteiten in uw buurt. Ook vindt u hier informatie over diverse plekken en organisaties die maaltijden c.q. gezamenlijk eten aanbieden. Daarnaast vindt u op de website van Welzijn Rivierstroom informatie over vrijwilligerswerk, een leuke manier om andere mensen te ontmoeten. U kunt ook altijd bellen met een van de medewerkers van Welzijn Rivierstroom over ontmoetingsactiviteiten op 0344 602337. Zij kunnen met u meedenken over een passende ontmoetingsactiviteit voor u. Als u het moeilijk vindt om zelf contact te maken of ergens naar toe te gaan, kan een vrijwilliger van Welzijn Rivierstroom u helpen.

Voor meer informatie over ontmoeting tussen jongeren leest u meer op de website van Mozaïek welzijnsdiensten. Het Huis van de Buurt in onder andere Maurik, Buren en Zoelen is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Dit kan het verzorgingshuis zijn of een andere locatie. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij het aanbod mede bepaald wordt door de deelnemers. U bent dan ook van harte uitgenodigd om uw wensen kenbaar te maken. Er worden ook veel activiteiten in verenigingsverband georganiseerd. Daarbij kunt u denken aan een schilderclub, tuinclub, koor, eetclub, kookclub, hobbyclub, crea-doe, klassieke groep, wandelclub, zitdansen, zingend geloven, puzzeluur en meer bewegen voor ouderen. Er is ook de mogelijkheid om in het restaurant mee te eten. Alle activiteiten worden aangekondigd via de huiskranten en de mededelingenborden.

Nog vragen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of ondersteuning nodig? Dan kun u bellen met ons op telefoonnummer 0344 680 670. U kunt uw vraag ook mailen. Gebruik hiervoor ons contactformulier.