Zorg op Maat Thuis van start

Vanaf 1 november is Regio Rivierenland een aanbieder op het gebied van huishoudelijke ondersteuning rijker: Zorg op Maat Thuis. Zorg op Maat Thuis uit Opheusden is een kleine thuiszorgorganisatie die zorg achter de voordeur verleent. Hierbij kan gedacht worden aan het schoonmaken van de woning, maar ook bedden verschonen, afwassen en boodschappen doen.

Inwoners die een WMO-indicatie via de gemeente hebben voor huishoudelijke ondersteuning kunnen bij Zorg op Maat Thuis terecht. Het werkgebied is gemeente Neder-Betuwe, Tiel, Buren, Culemborg, West-Betuwe en West Maas en Waal. Meer informatie is te vinden op www.zorgopmaatthuis.nl.

Achtergrondinformatie Zorg op Maat Thuis

Zorg op Maat Thuis B.V. is een kleine thuiszorgorganisatie die zorg achter de voordeur verleent. Wat ons typeert is dat de cliënt een vaste medewerker krijgt die helpt. De medewerker weet op deze manier precies welke hulp er nodig is en de cliënt weet wie er elke week voor de deur staat.

Doordat we een kleine organisatie zijn, hebben we korte lijnen. Op deze manier wordt de cliënt snel geholpen. Door onze medewerkers regelmatig bij te scholen kunnen wij continue goede zorg geven.